Lichtcirkel

Vanaf januari 2018 komt er, een keer in de maand, een oefencirkel om met gelijk gestemden oefeningen te doen, te leren delen wat je voelt bij de ander en ervaringen uit te wisselen. Met als doel te leren, over jezelf en over de anderen. In een veilige omgeving pakken we per avond een thema waar me mee aan de slag gaan. Dit kan zijn aurabeheer, psychometreren, contact leggen met spirit. Spreekt je dit aan? Kom dan naar de Intuïtieve & Oefencirkel! Het is laag drempelig, je hebt geen vooropleiding nodig. In een vertrouwelijke setting met anderen om je heen openlijk kunnen praten en delen. Je gaat een hoop leren over jezelf en over anderen. Een grote verrijking voor jezelf!

Spirituele en intuïtieve ontwikkeling

Wil je meer leren vertrouwen te hebben in je intuïtie en jezelf beter te begrijpen? Wil je meer weten over de beginselen van spiritualiteit? Wil je meer in je eigen energie blijven? Dan is de opleiding Intuïtieve en Spirituele Ontwikkeling een fijne opleiding om te doen. meer informatie Duur van de opleiding is 3 dagen of 7 avonden.

Mediumschap en Trance Healing I

Bij de opleiding Mediumschap en Trance Healing I Basis®  gaan we dieper werken met Spirit. Je leert de basis elementen die jou gaan helpen als je als medium en trance healer gaat werken. Een praktische opleiding waarbij je direct leert te communiceren met de spirituele wereld en je leert alle ins en outs van trance healing. Deze opleiding duurt 4 dagen.

Mediumschap en Trance Healing II

De volgende stap is de 4-daagse opleiding Mediumschap en Trance Healing II Verdieping en Transformatie. De titel zegt genoeg, je leert je verder te ontwikkelen en je verdiept je verder in het contact met Spirit. Je leert ook nieuwe technieken waarbij transformatie een belangrijk onderdeel is. Duur van de opleiding is 4 dagen. informatie en data

Mediumschap en Trance Healing III

Mediumschap en Trance Healing Therapeut® III is een opleiding van 4 dagen, waarin je verschillende therapeutische technieken gaat leren zodat je deze ook kan gaan toepassen in je werk als medium en trance healer. Deze 4-daagse opleiding kan worden afgesloten met een onafhankelijk examen via de SNU, de beroepsvereniging van Mediums, Trance healers, Medium Therapeuten® en Trance Healing Therapeuten®.informatie