Wat is healing yoga?

Healing yoga is speciaal ontwikkeld door mij en vindt haar oorsprong in de Raja yoga. Tijdens de les stem ik af met spirit en voel aan de groepsenergie waar behoefte aan is.
Tijdens het uitvoeren van de houdingen ga je op zoek naar innerlijk evenwicht en kan je in iedere houding in je kracht komen te staan, zonder dat het moeite kost.
De houdingen zijn intens en worden met aandacht uitgevoerd. Ieder chakra komt in elke les aan bod zodat de energie heerlijk gaat stromen. Aan het eind van de les, tijdens de ontspanning, kan healing plaatsvinden. Tijdens de eindmeditatie leer je het ervaren van stilte, liefde en vrede.
Doordat de groepen klein zijn, is er persoonlijke aandacht en begeleiding. Mocht je behoefte hebben om in alle rust privé les te willen volgen, dan kan je met mij de mogelijkheden doornemen.

Wat doen we in een les?

We beginnen met een begeleide meditatie. Dit helpt je om te ‘aan te komen’ en te ‘landen’ in de les. Het kan je ook helpen om de drukte van de dag van je af te schudden en aanwezig te worden in je lichaam en je mind.
Vervolgens gaan we verder met de asana’s, dit zijn yogahoudingen. De houdingen hebben ieder een eigen uitwerking op je lichaam en je mind
De laatste yogahouding is een diepe ontspanning (savasana) met een verkwikkende werking voor lichaam en geest, er kan ook healing plaatsvinden. Na de eindmeditatie sluiten we af met een kop thee. Dan is er ruimte om vragen te stellen, ervaringen te delen of gewoon om lekker even na te praten.

Wat nog meer handig is om te weten:

Lessen zijn in kleine groepen, maximaal 7 personen
Neem een grote handdoek en sokken mee
Trek lekker makkelijk zittende kleding aan
Laat je sieraden en telefoon thuis
Kom op tijd, zodat je lekker kan ‘landen’ voordat de les begint
De lessen duren 75 tot 90 minuten
Lestijden kan je vinden bij Agenda

Wil je meer informatie of wil je je aanmelden voor een proefles, neem dan contact met mij op.