herfst 2019

hallo lief mens, 
hoe gaat het met je? En hoe gaat het nu werkelijk met je?  
Nu de herfst weer haar intrede doet, de dagen korter en de nachten langer worden, is de tijd aangebroken voor wat meer bezinning en introspectie. We trekken ons zelf wat meer terug, het buiten-leven gaat wat meer plaats maken voor het binnen-leven. We keren letterlijk meer naar binnen. En hoe heerlijk kan dat zijn! 
Voor mij is de herfst een tijd om wat vaker en langer te mediteren, inspirerende boeken te lezen of gewoon heerlijk te zitten met een kopje thee en een beetje weg te mijmeren. Zo komen ideeën bij mij naar boven en krijgen de ideeën langzaam vorm. In deze tijd kan ik oude patronen gaan doorbreken en het nieuwe jaar meer vanuit mijn kern, mijn bron tegemoet gaan treden. 
De ideeën die de laatste tijd vorm hebben gekregen zijn een drie-tal workshops die ik graag et je wil delen. 
woensdag-avond 30 oktober ALLERZIELEN, Deze avond staat in het teken van de herdenking aan overleden dierbaren.  Heb jij iemand verloren waar je graag contact mee zou willen krijgen?  
vrijdag-avond 1 november ALLERHEILIGENTijdens deze avond wordt er contact gelegd met de opgestegen meesters, bewakers van de 7 heilige vlammen. 
zaterdag 14 december: SHINE YOUT LIGHT Tijdens deze dag werk ik samen met mijn fijne collega Esther Perez 
Wat wil jij in 2019 achter je laten? Wat wil je meenemen naar 2020?  
Ervaar de magie van het mediumschap. 
Stap in je kracht en ontdek jouw potentie. 

Liefdevolle groet,

Nicolette