Medium consulten voor kinderen

Voor kinderen en tieners heb ik speciaal een medium consult ontwikkeld die aansluit bij hun belevingswereld. Kinderen ervaren de wereld intensiever dan de gemiddelde mens. In de door mij speciaal ontwikkelde methode leer ik hoe je hiermee om kan gaan. Je leert je eigen kracht kennen en je leert om in je eigen kracht te gaan staan. Je zelfvertrouwen groeit hierdoor.

De Intake

Bij de intake maken we kennis met elkaar en kan je mij vertellen waar je moeite mee hebt en waar je tegenaan loopt, bijvoorbeeld:

  • hooggevoeligheid;
  • zenuwachtigheid;
  • slecht slapen;
  • onzeker voelen (voor toetsen, bij anderen in de buurt, etc.);
  • niet lekker in je vel zitten en je weet niet waarom;
  • dyslexie/dyscalculie;
  • niet altijd jezelf kunnen zijn;
  • je niet begrepen voelen;
  • trauma’s.

Spreekt dit je aan, of zou je nog wat meer informatie willen krijgen? Dan kan je mij altijd telefonisch of per mail bereiken.
Hierna beslissen we samen hoe vaak je bij mij een medium consult gaat doen, meestal is dit 4 of 5 keer.

Wat gaan we doen?

Na de intake maak ik een programma speciaal voor jou en gaan we 45 tot 60 minuten met elkaar aan de slag.
Met simpele oefeningen (bijvoorbeeld staan, een yogahouding of bewust ademhalen) leer ik je hoe je met je klachten om kan leren gaan zodat je je lekkerder gaat voelen, je klachten kunnen verdwijnen en je zelfvertrouwen groeit.
Daarnaast ga ik natuurlijk heel veel vragen aan je stellen en dat mag jij natuurlijk ook bij mij doen.
Kortom, leuke afwisselende sessies waarbij een mooie fijne verandering in jezelf plaats gaat vinden!!
Je leert bijvoorbeeld signalen te herkennen die jouw ‘problemen’ veroorzaken, zodat je er makkelijk hierop in kan spelen en er minder last van hebt. Je wordt van binnen sterker.
Na afloop van elke sessie kan je wat oefeningen meekrijgen voor thuis.