Medium Consult voor volwassenen

Als je niet lekker in je vel zit of je leven loopt niet op rolletjes, heb je vragen over problemen waar je tegenaan loopt die jou belemmeren in je leven, dan kan een medium consult je verder helpen. In een consult maak ik contact met de spirituele wereld, dit kunnen gidsen en overleden dierbaren zijn. Op zielsniveau maak ik contact met jou en zie welke informatie ik door mag geven om je verder te kunnen helpen op jouw levenspad.
Deze informatie wordt met veel liefde via mij doorgegeven, ook al kunnen de boodschappen soms wat moeilijk zijn en je raken. Ze zijn er altijd op gericht jou liefdevol verder te helpen.
Er kan tijdens deze consulten healing plaatsvinden.
De methode is ervoor bedoeld om jou in een relatief korte tijd inzichten te verkrijgen en te doen laten transformeren zodat je verder kan met je persoonlijke groei op je levenspad.

Hoe ziet een consult eruit?

Als medium sta ik als het ware tussen twee werelden in.
Enerzijds de wereld waarin wij leven, het hier en nu, anderzijds de spirituele wereld.
In mijn consulten stem ik af met jouw vraag of probleem of blokkades waar jij momenteel tegenaan loopt.
Tijdens het consult maak ik contact met de spirituele wereld en hoor en zie wat er doorgegeven mag worden aan jou. Deze informatie komt wordt gegeven door overleden dierbaren, Gidsen en Engelen. Altijd komt deze informatie op een liefdevolle manier van overleden dierbaren, Gidsen en Engelen, zodat je inzicht krijgt in je vaste patronen, je blinde vlekken of je blokkades.
Ook kijk ik graag wat je hebt meegenomen van je vorige levens, waar liep je toen tegenaan, en waar nu? Wat zijn de patronen en hoe kunnen deze doorbroken worden? Zo kan je in een nieuwe energieruimte stappen. Het loslaten van deze en vaak onbewust onderdrukte emoties geven je nieuwe verfrissende energie en lichaam en geest zijn weer in balans met elkaar.
Als je zelf vragen hebt, is er voldoende gelegenheid deze te stellen, zodat jij verder kan op je levenspad.

Tijdens of na een medium consult vindt altijd transformatie plaats.

Hoe lang duurt een consult?

Een gemiddeld consult duur ongeveer 45 tot 60 minuten. Soms kan het ook langer duren, dus houd met het plannen van een afspraak hiermee rekening. Een mailconsult behoort ook tot de mogelijkheden.

Voorbereiding en kosten:
Je kan vooraf een vraag of een probleem formuleren en deze eventueel opschrijven. Voor de rest hoef je je niet voor te bereiden.
Neem gerust voor meer informatie of voor het plannen van je afspraak telefonisch of per mail contact met mij op..
Kosten € 85,- (contant te betalen)