Verdieping en Transformatie

In het kort beroepsonderwijs Opleiding Mediumschap & Trance Healing II Verdieping & Transformatie leer je de verdieping van het mediumschap en trance healing. Dat bestaat uit het doorgeven van blokkades en het aangeven van transformaties vanuit de geestelijke wereld m.b.v. diepgaande medium consulten en mediamieke regressie consulten. In deel II van de opleiding gaan we nog dieper in de afstemming om de energie en de informatie van je ‘healing’ gidsen door te geven. Je leert het Sensomotorische Healing Mediumschap en het helen van postnatale stoornissen zowel fysiek als geestelijk. Deze energetische blokkades zul je weer in balans leren brengen bij je cliënt d.m.v. Mediamieke Therapeutische Regressie. Inzichten in gezin- en familie relaties middels Mediamieke Familie Opstellingen. Tevens leer je omgaan met auralifters en entiteiten.

Mediumschap, Trance Healing, energetische operaties en het Sensomotorisch Healing Mediumschap zullen een standaard zijn in jouw healing werk als Medium &Trance Healing Therapeut®. Jouw Gidsen zullen je steeds verder en dieper brengen in de wereld van Mediumschap &Trance Healing. Hoe meer jouw consulten verdiepen en versterken, des te meer jouw inzichten en mogelijkheden groeien. Ervaring en vertrouwen zullen jouw unieke mogelijkheden naar voren brengen, waar ik als ervaren leraar van de Spirituele Academie je volledig in begeleid.

Mocht je nog vragen hebben over deze mooie opleiding, dan kan je me altijd telefonisch of per mail bereiken. Deze opleiding wordt afgerond met het certificaat Mediumschap & Trance Healing opleiding II Verdieping & Transformatie

data: 1/12, 8/12, 15/12 2019 en 5/1 2020
de daaropvolgende opleiding start in februari 2020
De opleiding duurt 4 dagen
bijdrage €495,-

Aanmelden bij De Spirituele en Intuïtieve Academie.

De volledige HBO opleiding Mediumschap en Trance Healing Therapeut® kort beroepsonderwijs is gecertificeerd door de KTNO en geaccrediteerd door het CRKBO.