Docente Yoga en Mediumschap

Nicolette Anna

Spiritualiteit heeft eigenlijk van kinds af aan een grote rol en invloed gehad in mijn leven.
Echter, van huis uit leerde ik: “doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg”. Hierdoor verdween de spiritualiteit op de achtergrond.
Na een studie psychologie ging ik aan de slag als arbeidsbemiddelaar en loopbaanadviseur.
Naarmate ik ouder werd, kwam de spiritualiteit weer in beeld waarbij ik doorkreeg dat ik me verder mocht gaan verbinden met Spirit. Met het volgen van een aantal spirituele opleidingen heb ik me ontwikkeld en verdiept in de materie. Met veel liefde en respect bied ik begeleiding op je pad.

Mijn yoga-opleidingen heb ik gevolgd bij Yoga&Vedanta in Doorn en bij Samyama-yoga in Naarden. Mijn Mediumschap en Trance Healing opleidingen heb ik gevolgd bij de Spirituele en Intuïtieve Academie.
Ik ben geregistreerd Medium Therapeut en Medium & Trance Healer.

Nicolette Anna

Yogalessen

Mijn yogalessen worden met veel liefde en persoonlijke aandacht gegeven in een ontspannen, rustige omgeving. De groepen zijn klein zodat er voldoende ruimte is voor je om in alle rust op ontdekkingsreis te gaan. Of je nu jong bent of wat ouder, de lessen zijn voor iedereen makkelijk toegankelijk. Veiligheid, harmonie en verwantschap zijn een rode draad door mijn lessen.

Consulten

Ik vind het leuk en dankbaar werk om je verder te helpen met blokkades zodat je deze kunt transformeren en afsluiten. Samen gaan we onderzoeken waar de blokkade precies zit, wat de oorzaak is en dan een oplossing zien verschijnen.

Docent Mediumschap

Als docent Mediumschap geef ik een viertal opleidingen. Je hebt geen specifieke vooropleiding nodig. Iedereen die meer over zichzelf wil leren en geïnteresseerd is in spiritualiteit is welkom. De opleidingen zijn bedoeld om inzichten te verkrijgen die jou helpen in jouw individuele groeiproces, of om  als geregistreerd Medium en Trance Healer verder aan de slag te gaan. Het geeft mij veel plezier en voldoening om je inzichten te geven in jouw persoonlijke, intuïtieve en spirituele ontwikkeling.